Schoonmaak diensten

Reguliere schoonmaak

Gezond 
wonen & werken 
doe je in 
een schone 
omgeving!

Specialistische reiniging 

Met 
specialistische 
kennis 
én 
uitvoering

Facilitaire diensten 

Ondersteuning 
waardoor 
u kunt 
focussen 
op uw kerntaken

Facilitair contractbeheer 

Schoon genoeg van de vele verschillende facilitaire dienstverleners en daardoor vele verschillende contactpersonen? Wij hebben de oplossing!

Gezond wonen & werken doe je in een schone omgeving!

Reguliere schoonmaak

Een schone, hygiënische omgeving zorgt niet alleen voor een prettig en veilig gevoel, maar ook voor een hogere productiviteit. En dat allemaal doordat u de dagelijkse reiniging de professionele aandacht geeft die nodig is!

RDB Dienstverlening heeft veel ervaring met het schoonmaken en schoonhouden van winkels, kantoren, productieruimten, woningcomplexen, zorgcentra en scholen.

Graag gaan we voor u net die stap verder. Stel, u wilt dat de schoonmaak efficiënt en hygiënisch gebeurt, maar liefst zo geruisloos en onzichtbaar mogelijk… Geen probleem! Met een vast team bereiken wij een optimaal resultaat voor u.
Onze schoonmakers zijn allemaal zeer gemotiveerd en hebben alle benodigde, professionele materialen en middelen tot hun beschikking. Uiteraard controleert de manager of het opgeleverde resultaat aan uw én onze (hoge) eisen voldoet.

Contact opnemen

Specialistische reiniging 

Met specialistische kennis én uitvoering 

Wanneer specifieke kennis, middelen en materialen nodig zijn of wanneer speciale maatregelen gelden voor de schoonmaak, dan spreken we van specialistische reiniging. Binnen deze discipline bieden wij diverse oplossingen aan. Onze mensen zijn hier specifiek voor geschoold en werken enkel met professionele machines, materialen en middelen om het gewenste resultaat te bereiken.

Hieronder een greep uit de meest voorkomende oplossingen die wij aanbieden. Neem contact met ons op om er meer over te weten te komen of voor een advies op maat voor uw organisatie.

Contact opnemen

Facilitaire diensten 

Ondersteuning waardoor u kunt focussen op uw kerntaken

Als totaalpartner bieden wij diverse facilitaire diensten aan om uw organisatie te ondersteunen. Zo kunt u zich focussen op uw kerntaken! 

RDB Dienstverlening ondersteunt u van afvalmanagement tot groenonderhoud en legionellabestrijding. 

Het aanbod is groot, maar de uitvoering is altijd afgestemd op uw wensen en eisen. Neem contact met ons op voor een advies op maat voor uw organisatie.

Contact opnemen